Terci de ovăz cu căpșuni și brânză

Terci de ovăz cu căpșuni și brânză

Porții: 1
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

50 Grame - Oat Flakes Fine - Fulgi de ovăz - Crownfield
170 Grame - Capsuni
15 Grame - Syrup Chocolate Zero - Prozis
100 Grame - Branza Low-fat Quark Lidl
15 Grame - Dark chocolate drops Belbake
10 Grame - Indulcitor Stevia

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru inceput blenduim câteva bucăți de căpșuni pentru a obține un sos/gem.
  2. Fierbem ovăzul în apă timp de aproximativ 15 minute până capătă o consistenta mai groasă. Spre finalul fierberii adăugăm sosul de căpșuni în terci, împreună cu îndulcitorul. Terciul va căpăta o culoare ușor roz.
  3. Așezăm în farfurie și decoram cu căpșuni, adăugând și cele 100 gr de brânză deasupra(pe care o putem îndulci în prealabil). Ornam apoi cu siropul de ciocolată și bucățile de ciocolată.

Poftă bună! Mai multe preparate găsiți pe Instagram : larisabaritchi

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1647 kj / 393.55 kCal
Grăsimi 8.71 g
din care
Saturate 0.2 g
Carbohidrați 57.24 g
din care
Zaharuri 0.5 g
Fibre 4.7 g
Proteine 20.64 g
Sare 5 mg
Proteine
20.97%
20.64g
Carbohidrați
58.17%
57.24g
Grăsimi
20.86%
8.71g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook