Terci de ovăz cu cacao și banane
Porții:
1
Ingrediente
- 60 Grame - Fulgi de ovăz Agapy
- 15 Grame - Cacao Dr Oetker
- 10 Grame - Scortisoara macinata
- 2 Grame - Sare de masa
- 15 Grame - Esenta de vanilie
- 1 Lingura (20g) - Miere
- 1 Banana medie (118g) - Banane
- 120 Grame - Lapte de vaca 3%
Instrucțiuni de preparare
Se amestecă ovăzul, cacaoa, scorțișoara și un vârf de sare într-un bol, la care se adaugă laptele.
Adăugăm mierea și esența de vanilie și amestecăm.
Se lasă în cuptorul cu microunde pentru 2 - 3 minute.
La final se adaugă feliuțe de banană.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 75%
Grăsimi: 13%
Valori nutriționale pentru o porție de 360g | |
Calorii | 2307 kj / 551.44 kCal |
Grăsimi | 8.28 g |
din care | |
Saturate | 1.77 g |
Ne-Saturate | 3.13 g |
Carbohidrați | 103.21 g |
din care | |
Zaharuri | 31.68 g |
Fibre | 12.73 g |
Proteine | 16.32 g |
Sare | 2014.98 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...