Terci de ovaz cu cacao
Porții:
2
Timp de preparare:
1min
Timp de gătire:
7min
Ingrediente
- 200 Mililitri - Lapte Zuzu 3.5%
- 1 Lingurita (13g) - Miere
- 1 Lingurita rasa (3g) - Cacao pudra
- 60 Grame - Fulgi de ovaz
- 5 Grame - Merisoare
- 5 Grame - Fulgi nuca de cocos
- 5 Grame - Scortisoara macinata
Instrucțiuni de preparare
Se incalzeste laptele (puteti inlocui si cu bautura vegetala de ovaz sau migdale) in care s-au adaugat fulgii de ovaz si cacaua. Se lasa la foc mic pana cand fulgii devin moi. Daca se absoarbe laptele si fulgii nu sunt gatiti suficient, se mai poate pune apa. Va dura aproximativ 5-7 minute.
Apoi se ia de pe foc si se adauga mierea (1 lingurita), scortisoara (dupa gust), merisoarele (1 lingura) si fulgii de cocos ( 1 lingurita sau lingura).
Mai multe retete sanatoase pe pagina mea de Instagram @mihaelapelea
https://www.instagram.com/mihaelapelea/
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 59%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 146g | |
Calorii | 917 kj / 219.1 kCal |
Grăsimi | 7.42 g |
din care | |
Saturate | 2.94 g |
Ne-Saturate | 1.9 g |
Carbohidrați | 34.4 g |
din care | |
Zaharuri | 10.48 g |
Fibre | 4.92 g |
Proteine | 7.18 g |
Sare | 166.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...