Tempeh cu naut și legume
Porții:
3
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 175 Grame - Bio tempeh VanaVita @gymbeamro
- 150 Grame - Bio Chickpeas VanaVita
- 100 Grame - Sos soia premium light Delhaize
- 300 Grame - Rosii cherry
- 200 Grame - Dovlecel
- 200 Grame - Broccoli
- 500 Grame - Ciuperci champignon
- 1 Lingura (15g) - Ulei de avocado
Instrucțiuni de preparare
Tempeh se taie cubulețe, apoi se condimentează bine cu ierburi aromatice, sos de soia, piper sau chilli, pudra de usturoi etc (după gust).
Legumele se taie cubulețe mai mici, se amestecă toate cu tempeh + o lingură de ulei + condimente + sos de soia și se bagă la cuptor pentru aprox 30 minute.
Se servesc cu năut sau cu fasole neagră.
Se pot adăuga și semințe de susan.
Informații nutriționale
Proteine: 28%
Carbohidrați: 41%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 547g | |
Calorii | 1464 kj / 349.86 kCal |
Grăsimi | 12.34 g |
din care | |
Saturate | 1.54 g |
Ne-Saturate | 10.22 g |
Carbohidrați | 36.85 g |
din care | |
Zaharuri | 10.2 g |
Fibre | 11.28 g |
Proteine | 24.73 g |
Sare | 5810.33 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...