Tempeh cu naut și legume

Tempeh cu naut și legume
Porții: 3
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

175 Grame - Bio tempeh VanaVita @gymbeamro
150 Grame - Bio Chickpeas VanaVita
100 Grame - Sos soia premium light Delhaize
300 Grame - Rosii cherry
200 Grame - Dovlecel
200 Grame - Broccoli
500 Grame - Ciuperci champignon
1 Lingura (15g) - Ulei de avocado

Instrucțiuni de preparare

Tempeh se taie cubulețe, apoi se condimentează bine cu ierburi aromatice, sos de soia, piper sau chilli, pudra de usturoi etc (după gust). Legumele se taie cubulețe mai mici, se amestecă toate cu tempeh + o lingură de ulei + condimente + sos de soia și se bagă la cuptor pentru aprox 30 minute. Se servesc cu năut sau cu fasole neagră. Se pot adăuga și semințe de susan.

Informații nutriționale

Proteine: 30%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 31%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1466 kj / 350.35 kCal
Grăsimi 12 g
din care
Saturate 1.37 g
Ne-Saturate 4.27 g
Carbohidrați 34.02 g
din care
Zaharuri 6.36 g
Fibre 7.61 g
Proteine 26.22 g
Sare 5385.74 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii