Tempeh cu naut și legume

Porții:
3
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
175 Grame - Bio tempeh VanaVita @gymbeamro
150 Grame - Bio Chickpeas VanaVita
100 Grame - Sos soia premium light Delhaize
300 Grame - Rosii cherry
200 Grame - Dovlecel
200 Grame - Broccoli
500 Grame - Ciuperci champignon
1 Lingura (15g) - Ulei de avocado
Instrucțiuni de preparare
Tempeh se taie cubulețe, apoi se condimentează bine cu ierburi aromatice, sos de soia, piper sau chilli, pudra de usturoi etc (după gust).
Legumele se taie cubulețe mai mici, se amestecă toate cu tempeh + o lingură de ulei + condimente + sos de soia și se bagă la cuptor pentru aprox 30 minute.
Se servesc cu năut sau cu fasole neagră.
Se pot adăuga și semințe de susan.
Informații nutriționale
Proteine: 30%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 31%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1466 kj / 350.35 kCal |
Grăsimi | 12 g |
din care | |
Saturate | 1.37 g |
Ne-Saturate | 4.27 g |
Carbohidrați | 34.02 g |
din care | |
Zaharuri | 6.36 g |
Fibre | 7.61 g |
Proteine | 26.22 g |
Sare | 5385.74 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii