Tarta mic dejun cu ovaz și fructe

Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 200 Mililitri - Lapte de migdale Alpro
- 120 Grame - Nectarine
- 20 Grame - Unt
- 20 Grame - Sirop de artar
- 5 Grame - Scortisoara macinata
- 5 Grame - Esenta de vanilie
- 3 Grame - Sare de masa
- 100 Grame - Fulgi de ovaz
Instrucțiuni de preparare
Se amesteca toate ingredientele. Se pun intr-un vas ceramic pentru cuptor. Se așează 4 felii subtiri de nectarina deasupra de decor. Se coc la 180 grade timp de 45 minute.
Nectarina poate sa fie si piersica sau caise.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 58%
Grăsimi: 34%
Valori nutriționale pentru o porție de 118g | |
Calorii | 681 kj / 162.84 kCal |
Grăsimi | 6.44 g |
din care | |
Saturate | 2.92 g |
Ne-Saturate | 2.62 g |
Colesterol | 10.75 mg |
Carbohidrați | 25.21 g |
din care | |
Zaharuri | 2.81 g |
Fibre | 3.87 g |
Proteine | 3.6 g |
Sare | 870.12 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...