Tarta cu dovlecel
![Tarta cu dovlecel](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/208e1292-6ab3-498e-8567-2f3031f0479b.jpeg)
Porții:
8
Timp de preparare:
70min
Timp de gătire:
55min
Ingrediente
- 300 Grame - Aluat foietaj Linco
- 2 Bucati (500g) - Dovlecel
- 3 Bucati (300g) - Ceapa
- 200 Grame - Bacon
- 4 Oua medii - M (240g) - Ou crud
- 200 Grame - Smantana 25% Prima Napolact
- 150 Grame - Cascaval semimaturat Muller
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Se pune foietajul în tava și se baga în cuptor pentru 10 minute la 210 grade.
Se taie dovlecelul, ceapa și bacon-un și se călesc cu sare și piper.
Pentru crusta se bat 4 oua cu 200 g smantana, 150 g cașcaval și 3 căței de usturoi.
Apoi se pune dovlecelul peste foietajul scos din cuptor și se toarnă compoziția pentru crusta.
Se pune in cuptor pentru 30-40 de min la 170 de grade
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 22%
Grăsimi: 60%
Valori nutriționale pentru o porție de 238g | |
Calorii | 1638 kj / 391.44 kCal |
Grăsimi | 26.14 g |
din care | |
Saturate | 11.7 g |
Ne-Saturate | 10.76 g |
Colesterol | 111.6 mg |
Carbohidrați | 21.18 g |
din care | |
Zaharuri | 5.05 g |
Fibre | 1.3 g |
Proteine | 18.13 g |
Sare | 791.92 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...