Tarta cu dovlecel

Tarta cu dovlecel
Porții: 8
Timp de preparare: 70min
Timp de gătire: 55min

Ingrediente

300 Grame - Aluat foietaj Linco
2 Bucati (500g) - Dovlecel
3 Bucati (300g) - Ceapa
200 Grame - Bacon
4 Oua medii - M (240g) - Ou crud
200 Grame - Smantana 25% Prima Napolact
150 Grame - Cascaval semimaturat Muller
3 x Catel (15g) - Usturoi

Instrucțiuni de preparare

Se pune foietajul în tava și se baga în cuptor pentru 10 minute la 210 grade. Se taie dovlecelul, ceapa și bacon-un și se călesc cu sare și piper. Pentru crusta se bat 4 oua cu 200 g smantana, 150 g cașcaval și 3 căței de usturoi. Apoi se pune dovlecelul peste foietajul scos din cuptor și se toarnă compoziția pentru crusta. Se pune in cuptor pentru 30-40 de min la 170 de grade

Informații nutriționale

Proteine: 18%
Carbohidrați: 22%
Grăsimi: 60%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1638 kj / 391.44 kCal
Grăsimi 26.13 g
din care
Saturate 11.69 g
Ne-Saturate 4.23 g
Colesterol 111.6 mg
Carbohidrați 21.18 g
din care
Zaharuri 5.04 g
Fibre 1.3 g
Proteine 18.13 g
Sare 791.91 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook