Tarta cu dovlecei si telemea

Porții:
12
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
300 Grame - Telemea vaca Blasova
500 Grame - Dovlecei
2 Bucati (200g) - Morcovi
3 Bucati (300g) - Ceapa
60 Grame - Ulei - Clas
120 Lingurite rase (480g) - Faina alba
5 Grame - Praf de copt
6 Oua mici - S (300g) - Ou de gaina
Instrucțiuni de preparare
Se rad dovleceii, morcovii si telemeaua, se taie cubulete ceapa, se bat ouale si se adauga peste ingrediente, apoi se adauga faina si praful de copt si se da la cuptor.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 14%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1308 kj / 312.58 kCal |
Grăsimi | 13.47 g |
din care | |
Saturate | 1.33 g |
Ne-Saturate | 5.37 g |
Colesterol | 105.75 mg |
Carbohidrați | 41.4 g |
din care | |
Zaharuri | 2.04 g |
Fibre | 1.3 g |
Proteine | 11.81 g |
Sare | 47.5 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii