Tarta cu dovlecei si telemea
Porții:
12
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 300 Grame - Telemea vaca Blasova
- 500 Grame - Dovlecei
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 3 Bucati (300g) - Ceapa
- 60 Mililitri - Ulei - Clas
- 120 Lingurite rase (480g) - Faina alba
- 5 Grame - Praf de copt
- 6 Oua mici - S (300g) - Ou de gaina
Instrucțiuni de preparare
Se rad dovleceii, morcovii si telemeaua, se taie cubulete ceapa, se bat ouale si se adauga peste ingrediente, apoi se adauga faina si praful de copt si se da la cuptor.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 14%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 179g | |
Calorii | 1308 kj / 312.58 kCal |
Grăsimi | 13.48 g |
din care | |
Saturate | 1.33 g |
Ne-Saturate | 5.37 g |
Colesterol | 105.75 mg |
Carbohidrați | 41.4 g |
din care | |
Zaharuri | 2.04 g |
Fibre | 1.31 g |
Proteine | 11.81 g |
Sare | 47.5 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...