Tartă cu brânză dulce
Ingrediente
- 200 Grame - Făină graham Moara Maria
- 100 Grame - Unt Milkeria, 82% grăsime
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou de gaina
- 3 Linguri (45ml) - Apa
- 610 Grame - Brânză dietetică Solomonescu
- 100 Grame - Mascarpone Delaco
- 2 Grame - Esenta de Rom
- 20 Grame - Green Sugar
Instrucțiuni de preparare
Mod de preparare: se frământă bine untul cu făina până se obține un aluat nisipos apoi se adaugă oul și apa și se frământă până se obține aluatul.
Aluatul obținut se învelește în folie de plastic și se pune la frigider 30 minute.
Între timp puteți prepara umplutura amestecând toate ingredientele în care mai puteți pune și stafide.
După cele 30 de min întindeți aluatul cu sucitorul ungeți o formă de tartă cu puțin unt să nu se lipească și întindeți bine aluatul în formă după care băgați la cuptor aproximativ 20 min.
Am lăsat tarta să se răcească și am început să o umplu apoi am ornat cu ce se vede și pe deasupra am pus jeleu făcut din fiecare ornament.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 190g | |
Calorii | 1629 kj / 389.34 kCal |
Grăsimi | 22.16 g |
din care | |
Saturate | 14 g |
Ne-Saturate | 8.04 g |
Colesterol | 42.3 mg |
Carbohidrați | 25.92 g |
din care | |
Zaharuri | 1.35 g |
Fibre | 5.75 g |
Proteine | 18.39 g |
Sare | 65.67 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...