Supă din piept de pui

Supă din piept de pui

Porții: 6
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 60min

Ingrediente

4 Bucati (400g) - Morcovi
50 Grame - Patrunjel verde
200 Grame - Patrunjel radacina
1 Bucata (100g) - Ceapa
60 Grame - Telina
300 Grame - Piept de pui fiert
20 Grame - Sare himalaya
2000 Grame - Apa

Instrucțiuni de preparare

Se da jos pielea de pe pieptul cu os si se spala si se curata bine de sange dupa care se pune la fiert intr-o alta oala fata de cea in care se va face supa.

Se curata legumele si se pun la fiert netaiate in oala in care se va face supa.

Dupa ce s-a fiert bine pieptul, se scoate si se lasa la strecurat.

Dupa ce s-au fiert legumele se scot, se lasa la racit putin dupa care se taie cubulete in afara de ceapa. Ceapa se arunca.

In oala pentru supa se pune pieptul de pui si legumele taiate cubulete dupa care se mai lasa la fiert cca 20 de minute.

La final se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se lasa acoperit pt aromare 1-2 ore.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 541 kj / 129.26 kCal
Grăsimi 1.93 g
din care
Saturate 0.02 g
Ne-Saturate 0.08 g
Carbohidrați 13.1 g
din care
Zaharuri 3.16 g
Fibre 1.86 g
Proteine 16.34 g
Sare 46 mg
Proteine
50.56%
16.34g
Carbohidrați
40.53%
13.1g
Grăsimi
8.91%
1.93g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook