Supă din piept de pui
![Supă din piept de pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/cc8465f5-9ce1-4c58-8565-6b197bdd1311.jpeg)
Ingrediente
- 4 Bucati (400g) - Morcovi
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 200 Grame - Patrunjel radacina
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 60 Grame - Telina
- 300 Grame - Piept de pui fiert
- 20 Grame - Sare himalaya
- 2000 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se da jos pielea de pe pieptul cu os si se spala si se curata bine de sange dupa care se pune la fiert intr-o alta oala fata de cea in care se va face supa.
Se curata legumele si se pun la fiert netaiate in oala in care se va face supa.
Dupa ce s-a fiert bine pieptul, se scoate si se lasa la strecurat.
Dupa ce s-au fiert legumele se scot, se lasa la racit putin dupa care se taie cubulete in afara de ceapa. Ceapa se arunca.
In oala pentru supa se pune pieptul de pui si legumele taiate cubulete dupa care se mai lasa la fiert cca 20 de minute.
La final se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se lasa acoperit pt aromare 1-2 ore.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 522g | |
Calorii | 538 kj / 128.57 kCal |
Grăsimi | 1.93 g |
din care | |
Saturate | 0.51 g |
Ne-Saturate | 1.11 g |
Colesterol | 38.5 mg |
Carbohidrați | 13 g |
din care | |
Zaharuri | 4.34 g |
Fibre | 4.02 g |
Proteine | 16.34 g |
Sare | 3429.83 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...