Supa de roșii
Porții:
15
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 1000 Grame - Rosii
- 100 Grame - Orez alb negatit
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 1 Bucata (150g) - Pastarnac
- 100 Grame - Telina
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 2 Linguri (30ml) - Ulei floarea soarelui
- 2 Grame - Piper negru
- 2 Grame - Dafin
- 5000 Mililitri - Apa
- 100 Grame - Ou crud
Instrucțiuni de preparare
Se pun toate legumele tăiată cubulețe în oala alaturi de ulei și apa și se lasă la fiert timp de 20' după care se adaugă orezul și se lasă la fiert încă 20'.
La final se oprește focul, se bat ouăle și se adaugă în supa, se condimentează cu sare după gust, și se adaugă putina verdeață.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 60%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 466g | |
Calorii | 360 kj / 86.03 kCal |
Grăsimi | 2.92 g |
din care | |
Saturate | 0.43 g |
Ne-Saturate | 2.17 g |
Colesterol | 24.8 mg |
Carbohidrați | 13.31 g |
din care | |
Zaharuri | 3.8 g |
Fibre | 2.39 g |
Proteine | 2.39 g |
Sare | 30.36 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...