Supă de pui cu legume și găluște
Porții:
6
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
90min
Ingrediente
- 250 Grame - Pulpe de pui inferioare, cu piele Fragedo
- 3 Bucati (300g) - Morcovi
- 100 Grame - Ardei gras
- 1 Bucata (220g) - Telina
- 200 Grame - Gulie
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 250 Grame - Conopida
- 25 Grame - Vegeta Podravka
- 2 Oua medii - M (120g) - Ou de gaina
- 90 Grame - Gris
- 10 Grame - Patrunjel verde
- 4000 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se pun toate legumele la fiert impreuna cu carnea iar mai la sfârșit se adaugă vegeta. Când sunt fierte, supa se strecoară și se separa de legume. După preferințe se poate lasă conopida și morcovii inauntru.
Pentru galuste, se bat intr-o farfurie bine oule se adaugă treptat grisul si se amesteca bine. Apoi în timp ce supa strecurata mai fierbe puțin, se ia cu o lingura și se adaugă treptat din ouăle amestecate cu gris. Atenție a nu se lua o cantitate mare în lingura deoarece galustele după ce se adaugă în supa și se fierb devin mai mari.
La sfârșit se adaugă pătrunjelul tocat.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 27%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 24%
Valori nutriționale pentru o porție de 495g | |
Calorii | 865 kj / 206.73 kCal |
Grăsimi | 5.86 g |
din care | |
Saturate | 2.12 g |
Ne-Saturate | 3.29 g |
Colesterol | 84.6 mg |
Carbohidrați | 26.01 g |
din care | |
Zaharuri | 6.76 g |
Fibre | 5.23 g |
Proteine | 14.4 g |
Sare | 2546.08 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...