Supa de gulii cu galuste
Porții:
5
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 170 Grame - Gulie
- 50 Grame - Morcovi
- 40 Grame - Ceapa
- 55 Grame - Ou de gaina
- 4 Mililitri - Ulei de masline
- 35 Grame - Faina alba
- 170 Grame - Smantana 12% Pilos
- 1400 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Am taiat legumene si le-am calit in ulei si apa, apoi am adaugat restul de apa si am asezonat cu sare si piper dupa gust. In timp ce fierb legumele am facut galustele amestecand oul cu faina. Cand legumele sunt fierte punem galustele cu o lingurita data prin apa calda, cand vor fi fierte se ridica la suprafata. Dupa ce s-a fiert totul oprim focul si adaugam smantana.
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 38%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 385g | |
Calorii | 452 kj / 107.96 kCal |
Grăsimi | 6.09 g |
din care | |
Saturate | 3.06 g |
Ne-Saturate | 1.94 g |
Colesterol | 46.53 mg |
Carbohidrați | 10.48 g |
din care | |
Zaharuri | 2.73 g |
Fibre | 1.81 g |
Proteine | 3.53 g |
Sare | 63.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...