Supa de ceapa

Porții:
6
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 5 Bucati (500g) - Ceapa
- 1 Lingura rasa (16g) - Zahar
- 1500 Grame - Supa limpede de pui
- 2 Lingurite (10ml) - Ulei de masline
- 5 Grame - Dafin
Instrucțiuni de preparare
Cepele se curata si se taie julien. Apoi se pun la clitintr-o tigaie cu ulei de masline. Cand au devenit translucide, se adauga zaharul si se caramelizeaza. Intr-un alt vas se pun supa de pui si cele 2 foi de dafin, apoi se adauga compozitia din tigaie. Se amesteca pentru a se omogeniza. Aproape de final se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa cateva minute sa dea in clocot. Se serveste cu paine prajita si cascaval ras.
Informații nutriționale
Proteine: 22%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 338g | |
Calorii | 418 kj / 100.01 kCal |
Grăsimi | 3.32 g |
din care | |
Saturate | 0.02 g |
Ne-Saturate | 0.03 g |
Carbohidrați | 12.71 g |
din care | |
Zaharuri | 6.16 g |
Fibre | 1.64 g |
Proteine | 5.56 g |
Sare | 3.55 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...