Supa cu găluște
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 97 Grame - Gris
- 2 Oua mici - S (100g) - Ou de gaina
- 500 Grame - Supa limpede de pui
Instrucțiuni de preparare
Supa o obtinem prin fierberea oaselor (de pui sau vita) și fierberea legumelor!
Pentru găluște secretul este următorul: Cântărim ouăle și fix aceeași cantitate de gris adăugăm peste ele. Astfel, batem bine ouăle și turnam in ploaie grișul iar la final un praf de sare.
Înainte sa le punem fiert, le lăsam minim 10min sa stea deoparte.
Le adăugăm peste supa fierbinte cu o lingura. Atenție la cantitatea din lingura ca ele prin fierbere își dublează volumul!
Le lăsam sa fiarbă bine și după se poate servi.
Informații nutriționale
Proteine: 23%
Carbohidrați: 55%
Grăsimi: 22%
Valori nutriționale pentru o porție de 348g | |
Calorii | 1167 kj / 278.91 kCal |
Grăsimi | 6.68 g |
din care | |
Saturate | 1.64 g |
Ne-Saturate | 2.84 g |
Colesterol | 211.5 mg |
Carbohidrați | 38.16 g |
din care | |
Zaharuri | 0.4 g |
Fibre | 1.89 g |
Proteine | 15.61 g |
Sare | 70.48 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...