Supa crema de usturoi
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 0.5 Bucata (110g) - Telina
- 300 Grame - Cartofi de vara
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 250 Grame - Usturoi
- 6 Linguri (150g) - Smantana vegetala 15% Creme Cuisine Meggle
- 4 x Cana (1000ml) - Apa
- 10 Grame - Cimbru uscat
Instrucțiuni de preparare
4 cartofi
Jumatate de telina
2 cepe albe mari
Smantana vegetala
Cam o jumatate de farfurie de usturoi. Jumatate se coace la cuptor cu un pic de ulei sare si piper in coaja. Usturoiul ramas sa fierbe 6-10 minute cu restul legumelor care au fost fierte in prealabil. Se pune cimbru cand fierbi legumele.
La sfarsit se blenduieste totul si se pune smantana vegetala. Se seveste cu crutoane
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 66%
Grăsimi: 23%
Valori nutriționale pentru o porție de 505g | |
Calorii | 1041 kj / 248.9 kCal |
Grăsimi | 6.71 g |
din care | |
Saturate | 0.05 g |
Ne-Saturate | 0.18 g |
Carbohidrați | 43.14 g |
din care | |
Zaharuri | 3.09 g |
Fibre | 2.54 g |
Proteine | 7.25 g |
Sare | 34.62 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...