Supa crema de telina

Porții:
12
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
50min
Ingrediente
- 4 Bucati (880g) - Telina
- 300 Grame - Cartofi albi
- 3 Bucati (300g) - Morcovi
- 25 Grame - Usturoi uscat
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 8 x Cana (2000ml) - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se taie legumele cuburi si se pun la fiert 40 de minute. Se adauga usturoiul si sare dupa gust. Se ia de pe foc si se da prin blender pana cand se formeaza un piure mai lichid. Se serveste cu crutoane.
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 83%
Grăsimi: 4%
Valori nutriționale pentru o porție de 294g | |
Calorii | 197 kj / 47.15 kCal |
Grăsimi | 0.22 g |
din care | |
Saturate | 0.01 g |
Ne-Saturate | 0.12 g |
Carbohidrați | 10.57 g |
din care | |
Zaharuri | 2.47 g |
Fibre | 2.69 g |
Proteine | 1.6 g |
Sare | 80.2 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...