Supă cremă de spanac si cartofi (Tothazan Nutrition)
Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 150 Grame - Cartofi noi
- 100 Grame - Spanac
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 300 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Cantitatea de cartofi se refera la cartofi curatati de coaja.
- Cartofii se taie cubulete si se fierb impreuna cu usturoiul in apa cu putina sare si piper, aproximativ 20 min, sub capac.
- Se adauga si spanacul si se mai fierbe 2-3 minute sub capac.
- Se scurge putina apa care se pastreaza.
- Se da totul cu blenderul si daca e prea groasa supa se mai adauga din apa in care au fiert cartofii.
TIPS & TRICKS:
- Pentru a scurta timpul de gatire puteti pune apa calda peste cartofi.
- Puteti adauga, fara grija caloriilor: putina rozmarin, fulgi de chili, oregano, busuioc si alte ierburi.
- Merge foarte bine cu: Gorgonzola, parmezan, brie, seminte de pin, ciuperci sote, fulgi de drojdie inactiva, ardei copt...
Pentru mai multe idei, retete si sfaturi urmareste-ma pe Instagram: Tothazan Nutrition
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 81%
Grăsimi: 3%
Valori nutriționale pentru o porție de 560g | |
Calorii | 642 kj / 153.4 kCal |
Grăsimi | 0.6 g |
din care | |
Saturate | 0.11 g |
Ne-Saturate | 0.22 g |
Carbohidrați | 33.15 g |
din care | |
Zaharuri | 0.6 g |
Fibre | 3.75 g |
Proteine | 6.54 g |
Sare | 71.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...