Supa crema de roșii

Porții:
3
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 400 Grame - Rosii intregi decojite conserva Freshona
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 30 Grame - Telina apio
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 3 Grame - Zahar
- 800 Mililitri - Apa
- 30 Grame - Busuioc
- 5 Grame - Ulei de cocos
- 25 Grame - Unt 80% - Pilos
- 2 Grame - Condimente
Instrucțiuni de preparare
- Tocam marunt ceapa, telina apio si usturoiul.
- Punem uleiul de ccocos si untul intr-o oala antiaderenta si cand untul s-a topit, adaugam legumele tocate.
- Le sotam 1-2 minute, la foc mic spre mediu, sau pana cand ceapa devine translucida.
- Adaugam conserva de rosii, zaharul si frunzele intregi de busuioc (7-8 frunze) si amestecam pe foc mic inca 2-3 minute.
- Adaugam apa și acoperim cu capac
- Fierbem supa de rosii apoximativ 35 de minute, iar inainte de a stinge focul adaugam sare si piper dupa gust.
- Pasam supa cu blenderul vertical si o servim cu crutoane sau cu parmezan ras.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 35%
Grăsimi: 57%
Valori nutriționale pentru o porție de 470g | |
Calorii | 628 kj / 150.15 kCal |
Grăsimi | 9.19 g |
din care | |
Saturate | 9.86 g |
Ne-Saturate | 2.44 g |
Carbohidrați | 12.82 g |
din care | |
Zaharuri | 2.52 g |
Fibre | 1.03 g |
Proteine | 2.99 g |
Sare | 135.93 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...