Supă cremă de roșii

Supă cremă de roșii
Porții: 3

Ingrediente

820 Grame - Rosii
150 Grame - Ardei capia/kapia
45 Grame - Ceapa
12 Grame - Usturoi
23 Grame - Ulei de masline Primadonna
10 Grame - Zahăr brun nerafinat - din trestie de zahar - Solaris
3 Grame - Sare himalaya
3 Grame - Busuioc verde

Instrucțiuni de preparare

Se spală și se taie legumele (roșii, ardei caoia, ceapa si usturoiul). Se pun intr-o tavă, peste care se adaugă condimentele (un varf de sare, o linguriță de zahăr, busuioc proaspăt) și o ceașcă cu apă. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 min. Se scot, se pun intr-un vas in care se vor mixa cu un blender. In acelasi vas se pun pe aragaz, pentru a da doua, trei clocote. Se gustă si daca este cazul se mai adauga condimente.

Informații nutriționale

Proteine: 8%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 43%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 630 kj / 150.57 kCal
Grăsimi 7.75 g
din care
Saturate 0.1 g
Ne-Saturate 0.06 g
Carbohidrați 19.8 g
din care
Zaharuri 6 g
Fibre 3.84 g
Proteine 3.37 g
Sare 8.11 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook