Supa crema de mazare galbena

Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 100 Grame - Mazăre galbena K-Classic
- 50 Grame - Ceapa rosie
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
Instrucțiuni de preparare
Calim ceapa si morcovul, intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, adaugam mazarea galbena spalata si scursa in prealabil (lasata intr-un bol cu apa pentru cateva ore, de preferat), asezonam cu sare si piper, adaugam doua cani cu apa si lasam la fiert pe foc mic. Cand legumele sunt fierte le dam la blender pana se omogenizeaza.
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 73%
Grăsimi: 2%
Valori nutriționale pentru o porție de 250g | |
Calorii | 1563 kj / 373.5 kCal |
Grăsimi | 0.85 g |
din care | |
Saturate | 0.33 g |
Ne-Saturate | 0.42 g |
Carbohidrați | 63.75 g |
din care | |
Zaharuri | 10.14 g |
Fibre | 17.65 g |
Proteine | 21.5 g |
Sare | 121 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...