Supă crema de legume coapte

Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 170 Grame - Cartofi albi
- 200 Grame - Morcovi
- 110 Grame - Pastarnac
- 180 Grame - Dovleac crud
- 150 Grame - Ardei gras
- 100 Grame - Ciuperci champignon
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 50 Grame - Ceapa
- 3 x Cana (750ml) - Apa
- 1 Bucata (200g) - Rosii
- 200 Grame - Crema lichida pentru gătit Campina 4% grăsime
Instrucțiuni de preparare
Se curata legumele și se tăia bucăți.
Se dau la cuptor împreună cu uleiul, condimente și ierburi amoratice pentru 45 minute.
Se pune apa la încălzit și când legumele sunt gata se fierb 15 minute
Se pasează și se adaugă smantana.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 60%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 534g | |
Calorii | 779 kj / 186.26 kCal |
Grăsimi | 6.35 g |
din care | |
Saturate | 1.56 g |
Ne-Saturate | 0.86 g |
Carbohidrați | 29.52 g |
din care | |
Zaharuri | 11.05 g |
Fibre | 6.04 g |
Proteine | 5.26 g |
Sare | 113.72 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...