Supa crema de fasole cu rosii coapte (vegan)| Alina Fulberti
Ingrediente
- 400 Grame - Rosii cherry
- 240 Grame - Conservă fasole albă Freshona
- 50 Grame - Ceapa
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
- 10 Grame - Fulgi de drojdie inactivă
- 1 Gram - Sare de masa
- 1 Gram - Piper negru
- 350 Mililitri - Apa
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Ceapa si usturoiul (o capatana intreaga) se lasa cu coaja si se taie doar pe jumatate si se pun cu partea taiata in jos in cosul friteuzei cu aer cald (airfryer) impreuna cu rosiile cherry intregi. Se gatesc pentru 10 minute la 200 grade.
Optional legumele se pot gati si la cuptor la 180 grade pentru 25 de minute sau pana cand sunt complet coapte.
Dupa ce legumele s-au copt se pun in vasul unui blender: rosiile intregi, usturoiul si ceapa fara coaja, peste se adauga fasolea boabe fiarta sau din conserva, fulgi de drojdie, o lingurita ulei de masline si apa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se blenduieste totul pana se obtine o supa crema fina.
Tips&Tricks
La nevoie se mai poate ajusta consistenta cu putina apa.
Se poate condimenta cu diferite ierburi aromatice dupa preferinte.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 415g | |
Calorii | 894 kj / 213.65 kCal |
Grăsimi | 3.52 g |
din care | |
Saturate | 0.14 g |
Ne-Saturate | 0.83 g |
Carbohidrați | 31.68 g |
din care | |
Zaharuri | 1.89 g |
Fibre | 3.4 g |
Proteine | 13.18 g |
Sare | 1403.34 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...