Supa crema de dovleac și pere

Porții:
6
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1200 Grame - Dovleac crud
- 400 Grame - Pere
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 50 Grame - Unt
- 700 Grame - Supa limpede de legume
- 10 Grame - Patrunjel verde
- 100 Grame - Gran Cucina Crema da Cucina
Instrucțiuni de preparare
✨Calim ceapa in unt.
✨Punem dovleacul tăiat cubulețe, perele tăiate cubulețe, pătrunjelul tocat, sare .
✨Adăugăm 700 ml supa limpede de legume.
✨Lasam sa fiarbă 20min-25min.
✨După fierbere, blenduim pana obtinem o textura cremoasa.
✨ La final, adăugăm smântâna de gătit.
✨ Sugestia de servire este cu putina branza, o branzica cu un gust mai intens și evident, crutoane ! (Va fi un vis frumos !)
Pe contul meu de Instagram @ralucastrat.nutritionist găsiți multiple retete gustoase și sănătoase !
Informații nutriționale
Proteine: 6%
Carbohidrați: 54%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 427g | |
Calorii | 811 kj / 193.76 kCal |
Grăsimi | 9.19 g |
din care | |
Saturate | 0.27 g |
Ne-Saturate | 2.07 g |
Carbohidrați | 27.35 g |
din care | |
Zaharuri | 13.57 g |
Fibre | 3.4 g |
Proteine | 2.99 g |
Sare | 18.93 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...