Supa crema de dovleac copt

Supa crema de dovleac copt
Porții: 2
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 25min

Ingrediente

1 Lingura (15g) - Ulei de masline
200 Grame - Dovleac copt
120 Grame - Cartofi albi
50 Grame - Conopida
1 Bucata (100g) - Ceapa
20 Grame - Grana Padano Dop
20 Grame - Philadelphia Light

Instrucțiuni de preparare

Se unge dovleacul cu putin ulei de masline si se da la cuptor pana devine moale. Intre timp, se taie ceapa, cartoful si conopida in cuburi medii si se pun la fiert. Se adauga dovleacul copt, se paseaza totul cu ajutorul blenderului vertical. La final se adauga 20g grana padano/parmezan, si 20g philadelphia light (se poate folosi si smantana pt gatit 15%).

Informații nutriționale

Proteine: 13%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 48%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 859 kj / 205.19 kCal
Grăsimi 11.63 g
din care
Saturate 2.53 g
Ne-Saturate 0.03 g
Carbohidrați 21.32 g
din care
Zaharuri 3.91 g
Fibre 5.46 g
Proteine 7.09 g
Sare 239.1 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook