Supa crema de dovleac copt
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 200 Grame - Dovleac copt
- 120 Grame - Cartofi albi
- 50 Grame - Conopida
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 20 Grame - Grana Padano Dop
- 20 Grame - Philadelphia Light
Instrucțiuni de preparare
Se unge dovleacul cu putin ulei de masline si se da la cuptor pana devine moale. Intre timp, se taie ceapa, cartoful si conopida in cuburi medii si se pun la fiert. Se adauga dovleacul copt, se paseaza totul cu ajutorul blenderului vertical. La final se adauga 20g grana padano/parmezan, si 20g philadelphia light (se poate folosi si smantana pt gatit 15%).
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 48%
Valori nutriționale pentru o porție de 262g | |
Calorii | 858 kj / 204.95 kCal |
Grăsimi | 11.64 g |
din care | |
Saturate | 2.52 g |
Ne-Saturate | 1.52 g |
Carbohidrați | 21.32 g |
din care | |
Zaharuri | 3.78 g |
Fibre | 5.32 g |
Proteine | 6.98 g |
Sare | 239.1 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...