Supă cremă de dovleac copt
Porții:
10
Timp de preparare:
60min
Ingrediente
- 1460 Grame - Dovleac copt
- 150 Grame - Linte roșie Colonial
- 330 Grame - Ceapa
- 150 Grame - Morcovi
- 100 Grame - Ardei gras
- 100 Mililitri - Lapte de migdale neindulcit Alpro
- 20 Grame - Usturoi
- 90 Grame - Smantana vegetală Gran Cucina
- 1 Lingura cu varf (23g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Dovleacul se pune pe hârtia de copt la cuptor la 200° pentru 50 min, apoi se jupoaie de piele și se lasă deoparte.
Celelalte legume se fierb în apă până se înmoaie complet ca să poată fi pasate.
La final se adaugă și dovleacul, se condimentează și se pune laptele și smântâna vegetală și se blendarește.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 70%
Grăsimi: 11%
Valori nutriționale pentru o porție de 243g | |
Calorii | 512 kj / 122.48 kCal |
Grăsimi | 1.67 g |
din care | |
Saturate | 0.18 g |
Ne-Saturate | 1.26 g |
Carbohidrați | 22.75 g |
din care | |
Zaharuri | 2.72 g |
Fibre | 5 g |
Proteine | 6.03 g |
Sare | 2336.23 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...