Supă cremă de dovleac copt

Supă cremă de dovleac copt
Porții: 10
Timp de preparare: 60min

Ingrediente

  • 1460 Grame - Dovleac copt
  • 150 Grame - Linte roșie Colonial
  • 330 Grame - Ceapa
  • 150 Grame - Morcovi
  • 100 Grame - Ardei gras
  • 100 Mililitri - Lapte de migdale neindulcit Alpro
  • 20 Grame - Usturoi
  • 90 Grame - Smantana vegetală Gran Cucina
  • 1 Lingura cu varf (23g) - Sare himalaya
  • 5 Grame - Piper negru

Instrucțiuni de preparare

Dovleacul se pune pe hârtia de copt la cuptor la 200° pentru 50 min, apoi se jupoaie de piele și se lasă deoparte.

Celelalte legume se fierb în apă până se înmoaie complet ca să poată fi pasate.

La final se adaugă și dovleacul, se condimentează și se pune laptele și smântâna vegetală și se blendarește.

Informații nutriționale

Proteine: 19%
Carbohidrați: 70%
Grăsimi: 11%
Valori nutriționale pentru o porție de 243g
Calorii 512 kj / 122.48 kCal
Grăsimi 1.67 g
din care
Saturate 0.18 g
Ne-Saturate 1.26 g
Carbohidrați 22.75 g
din care
Zaharuri 2.72 g
Fibre 5 g
Proteine 6.03 g
Sare 2336.23 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK