Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Porții: 15
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1200 Grame - Dovleac crud
600 Grame - Telina
115 Grame - Pastarnac
130 Grame - Morcovi
150 Grame - Ceapa
300 Grame - Iaurt 3.5% - Boni
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
10 Grame - Piper negru
50 Grame - Marar proaspat
2500 Grame - Apa

Instrucțiuni de preparare

Se curata toate legumele,se toaca grosier apoi se fierb. Se pune sare, piper și iaurt apoi se da la blender.

Se servește cu marar proaspăt tocat pe deasupra.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 242 kj / 57.74 kCal
Grăsimi 0.87 g
din care
Ne-Saturate 0.04 g
Carbohidrați 11.28 g
din care
Zaharuri 0.96 g
Fibre 0.64 g
Proteine 2.29 g
Sare 36.4 mg
Proteine
15.86%
2.29g
Carbohidrați
78.14%
11.28g
Grăsimi
6%
0.87g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook