Supă cremă de ciuperci și sparanghel
![Supă cremă de ciuperci și sparanghel](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/fa24c324-80cd-4b9e-88d5-9af4750406b3.jpg)
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 500 Grame - Ciuperci champignon
- 120 Grame - Ceapa
- 300 Grame - Sparanghel
- 75 Grame - Unt de masa B 65% Lacto Food
- 18 Grame - Cub concentrat cu gust de gaina Maggi
- 170 Grame - Smantana 12% Pilos
Instrucțiuni de preparare
Punem 50-75g unt în tigaie.
Adăugam ceapa și usturoiul tăiate marunt.
Adăugam sparanghelul tăiat bucățele și ulterior ciupercile tăiate bucățele mici.
Când s-au gătit ciupercile adăugăm o mâna de spanac, dacă avem.
Între timp preparăm 500ml supă de legume (apă și cub de legume bio)
Adăugăm supa peste ciuperci/sparanghel și așteptăm să scadă.
După, le punem în Robot cu 175g smântână, sare și piper.
Servim cu crutoane (max 50g).
Informații nutriționale
Proteine: 9%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 67%
Valori nutriționale pentru o porție de 296g | |
Calorii | 1001 kj / 239.26 kCal |
Grăsimi | 18.56 g |
din care | |
Saturate | 3.85 g |
Ne-Saturate | 2.42 g |
Carbohidrați | 15 g |
din care | |
Zaharuri | 7.2 g |
Fibre | 5.06 g |
Proteine | 5.88 g |
Sare | 2265.45 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...