Supa crema de ciuperci brune

Supa crema de ciuperci brune

Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

400 Grame - Ciuperci brune Lidl
1 Bucata (100g) - Ceapa
100 Grame - Cartofi albi
10 Grame - Ulei floarea soarelui - Untdelemn de la Bunica
2 Grame - Cimbru verde
2 x Catel (10g) - Usturoi
1 Cana (250g) - Apa
200 Grame - Smantana vegetala de cocos pentru gatit Coconut Cuisine Alpro
1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya

Instrucțiuni de preparare

Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit. Se adauga ciupercile taiate si spalate apoi se adauga apa. Se adauga cartofii si se lasa la fiert. Cand sunt fierti cartofii se strecoara tot, Eama ramane in oala iar legumele in blender. Se adauga treptat apa din oala cat si smantana, pana cand supa are consistenta dorita.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1167 kj / 278.96 kCal
Grăsimi 15.14 g
Carbohidrați 21.8 g
din care
Zaharuri 2.1 g
Fibre 0.85 g
Proteine 12.66 g
Sare 2 mg
Proteine
18.15%
12.66g
Carbohidrați
31.25%
21.8g
Grăsimi
50.6%
15.14g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook