
Supa crema de ciuperci brune
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
400 Grame - Ciuperci brune Lidl
1 Bucata (100g) - Ceapa
100 Grame - Cartofi albi
10 Grame - Ulei floarea soarelui - Untdelemn de la Bunica
2 Grame - Cimbru verde
2 x Catel (10g) - Usturoi
1 Cana (250g) - Apa
200 Grame - Smantana vegetala de cocos pentru gatit Coconut Cuisine Alpro
1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya
Instrucțiuni de preparare
Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit. Se adauga ciupercile taiate si spalate apoi se adauga apa. Se adauga cartofii si se lasa la fiert. Cand sunt fierti cartofii se strecoara tot, Eama
ramane in oala iar legumele in blender. Se adauga treptat apa din oala cat si smantana, pana cand supa are consistenta dorita.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1167 kj / 278.96 kCal |
Grăsimi | 15.14 g |
Carbohidrați | 21.8 g |
din care | |
Zaharuri | 2.1 g |
Fibre | 0.85 g |
Proteine | 12.66 g |
Sare | 2 mg |
Proteine
18.15%
12.66g
12.66g
Carbohidrați
31.25%
21.8g
21.8g
Grăsimi
50.6%
15.14g
15.14g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii