Supa Crema de Ciuperci

Ingrediente
- 700 Grame - Ciuperci champignon brune
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 400 Grame - Cartofi rosii
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 1500 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
ingrediente:
700 gr ciuperci brune
2 cartofi medii
1 ceapa medie
1 morcov mic
2 căței de usturoi
Sare si piper dupa gust
1. Se pun la fiert în apa cu putina sare: ciupercile, cartofii, ceapa și morcovul, în bucăți tăiate de dimensiuni aproximativ egale.
2. După ce au fiert se muta în Blender împreună cu sarea, piperul și usturoiul și o parte din apa în care au fiert.
3. Se blenduiesc la intensitate mare pana ce supa prinde consistenta dorita, apoi se servește cu crutoane.
Secrete:
1. Cremozitatea este data de cartofi.
2. Usturoi trebuie adăugat treptat pentru ca este posibil sa fie nevoie de un singur cățel. Contează cât de iute este.
3. Ciupercile e important sa fie brune. Sunt mai aromate.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 562g | |
Calorii | 476 kj / 113.8 kCal |
Grăsimi | 0.29 g |
din care | |
Saturate | 0.01 g |
Ne-Saturate | 0.03 g |
Carbohidrați | 23.06 g |
din care | |
Zaharuri | 1.81 g |
Fibre | 3.14 g |
Proteine | 5.51 g |
Sare | 14.94 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...