Supa crema de ciuperci
![Supa crema de ciuperci](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/e0fc449d-772c-41a3-b76b-cf83c3b7414a.jpeg)
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 500 Grame - Cartofi albi
- 250 Grame - Ciuperci champignon
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 15 Grame - Unt Aldi
- 1 Lingura (15ml) - Ulei Floriol
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 100 Grame - Smantana 20%
Instrucțiuni de preparare
- Se călesc ceapa și usturoiul in 15g unt și o lingura de ulei
- După 5 minute se adauga și ciupercile, se lasa la foc mic, se soteaza 6-7 minute
- Se introduc cartofii și se lasă și ei la sotat 3-4 minute
- Se adaugă 1 litru de apa calda peste conținut și se lasă aproximativ 40 de minute, pana când intra furculița cu ușurintă in cartofi
- Se adaugă conținutul într-un blender, se adaugă smantana și se blenduiesc
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 46%
Grăsimi: 46%
Valori nutriționale pentru o porție de 249g | |
Calorii | 985 kj / 235.52 kCal |
Grăsimi | 12.31 g |
din care | |
Saturate | 2.45 g |
Ne-Saturate | 4.8 g |
Carbohidrați | 27.52 g |
din care | |
Zaharuri | 3.98 g |
Fibre | 4.9 g |
Proteine | 4.79 g |
Sare | 30.39 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...