Spanac cu sos de lapte
Porții:
5
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 450 Grame - Spanac frunze congelat Edenia
- 1 Cana (250ml) - Lapte 3,5% Pilos
- 1 Lingura cu varf (25g) - Faina alba
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 2 Linguri (30ml) - Ulei floarea soarelui
Instrucțiuni de preparare
Se sotează ceapa împreună cu usturoiul în uleiul încins împreună cu o cescuta de apa. Adăugăm spanacul congelat, lăsăm sa se evapore apa, apoi adăugăm laptele amestecat cu faina.
Fierbem la foc mic 15 min.
Asezonam cu sare și piper.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 30%
Grăsimi: 54%
Valori nutriționale pentru o porție de 175g | |
Calorii | 582 kj / 139.1 kCal |
Grăsimi | 8.01 g |
din care | |
Saturate | 1.59 g |
Ne-Saturate | 5.89 g |
Carbohidrați | 10.04 g |
din care | |
Zaharuri | 3.13 g |
Fibre | 3.84 g |
Proteine | 5.43 g |
Sare | 31.48 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...