Spanac cu ou ochi

Spanac cu ou ochi

Porții: 1
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 5min

Ingrediente

200 Grame - Spanac
56 Grame - Ou crud
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
1 Lingura (25g) - Smantana 12%
50 Grame - Ceapa

Instrucțiuni de preparare

Spanacul se opareste 5 minute si se lasa la scurs.

Ceapa se "caleste" intr-o jumatate de pahar de apa pana se fierbe.

Se adauga spanacul tocat marunt, sarea, smantana si se mai lasa la fiert 5 min.

Oul se sparge intr-o tigaie antiaderenta peste care se pune un capac si se lasa pana se gateste oul.

Pofta buna!

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 749 kj / 179.07 kCal
Grăsimi 9.17 g
din care
Saturate 0.2 g
Ne-Saturate 0.4 g
Carbohidrați 13.65 g
din care
Zaharuri 1 g
Fibre 7.1 g
Proteine 14.13 g
Sare 140 mg
Proteine
31.56%
14.13g
Carbohidrați
30.49%
13.65g
Grăsimi
37.95%
9.17g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook