Spanac cu ou ochi
![Spanac cu ou ochi](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/f00bea8d-9be1-4d40-b45c-06acd931d6d7.jpeg)
Porții:
1
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
- 200 Grame - Spanac
- 56 Grame - Ou crud
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 1 Lingura (25g) - Smantana 12%
- 50 Grame - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Spanacul se opareste 5 minute si se lasa la scurs.
Ceapa se "caleste" intr-o jumatate de pahar de apa pana se fierbe.
Se adauga spanacul tocat marunt, sarea, smantana si se mai lasa la fiert 5 min.
Oul se sparge intr-o tigaie antiaderenta peste care se pune un capac si se lasa pana se gateste oul.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 29%
Carbohidrați: 28%
Grăsimi: 43%
Valori nutriționale pentru o porție de 336g | |
Calorii | 749 kj / 179.08 kCal |
Grăsimi | 9.18 g |
din care | |
Saturate | 1.95 g |
Ne-Saturate | 3.51 g |
Colesterol | 208.32 mg |
Carbohidrați | 13.65 g |
din care | |
Zaharuri | 3.31 g |
Fibre | 7.95 g |
Proteine | 14.13 g |
Sare | 5221.52 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...