
Spanac cu ou ochi
Porții:
1
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
200 Grame - Spanac
56 Grame - Ou crud
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
1 Lingura (25g) - Smantana 12%
50 Grame - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Spanacul se opareste 5 minute si se lasa la scurs.
Ceapa se "caleste" intr-o jumatate de pahar de apa pana se fierbe.
Se adauga spanacul tocat marunt, sarea, smantana si se mai lasa la fiert 5 min.
Oul se sparge intr-o tigaie antiaderenta peste care se pune un capac si se lasa pana se gateste oul.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 749 kj / 179.07 kCal |
Grăsimi | 9.17 g |
din care | |
Saturate | 0.2 g |
Ne-Saturate | 0.4 g |
Carbohidrați | 13.65 g |
din care | |
Zaharuri | 1 g |
Fibre | 7.1 g |
Proteine | 14.13 g |
Sare | 140 mg |
Proteine
31.56%
14.13g
14.13g
Carbohidrați
30.49%
13.65g
13.65g
Grăsimi
37.95%
9.17g
9.17g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii