Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

Porții: 8
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 45min

Ingrediente

500 Grame - Spaghete Barilla
200 Grame - Ciuperci conserva
100 Grame - Ardei gras rosu
100 Grame - Ceapa verde
2 x Catel (10g) - Usturoi
300 Grame - Sos de rosii Auchan
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
2 Grame - Piper negru
2 Grame - Cimbru uscat
2 Grame - Busuioc
2 Grame - Oregano

Instrucțiuni de preparare

Se fierb spaghetele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Intre timp sotam legumele cu o lingurita de ulei si 2 de apa, punem sosul de rosii si condimentele. Dupa ce sunt gata pastele, le trecem prin apa rece, scurgem si apoi le adaugam peste sos. Le mai lasam 5 min si gata!

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1049 kj / 250.81 kCal
Grăsimi 1.18 g
din care
Ne-Saturate 0.01 g
Carbohidrați 51.38 g
din care
Zaharuri 0.52 g
Fibre 0.26 g
Proteine 8.93 g
Sare 0.5 mg
Proteine
14.24%
8.93g
Carbohidrați
81.94%
51.38g
Grăsimi
3.82%
1.18g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook