Sote de dovlecel

Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 100 Grame - Ceapa
- 500 Grame - Dovlecel
- 200 Grame - Sos cu pasta de tomate 35% - Regal
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 100 Grame - Ardei gras rosu
- 300 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
- Taie ceapa marunt
- Taie dovlecelul si ardeii cubulete
- Caleste ceapa in uleiul de masline ~ 1 minut
- Adauga ardeiul si dovlecelul si mai caleste ~ 2 minute
- Adauga apa si sosul de rosii si lasa sa fiarba pana cand dovlecelul este gatit
- La sfarsit adauga condidemnte dupa gust (sare, piper, alte condimente)
*Nota: Reteta separata pentru pieptul de pui caprese din imagine.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 57%
Grăsimi: 33%
Valori nutriționale pentru o porție de 608g | |
Calorii | 1005 kj / 240.2 kCal |
Grăsimi | 9.05 g |
din care | |
Ne-Saturate | 0.3 g |
Carbohidrați | 35.48 g |
din care | |
Zaharuri | 22.45 g |
Fibre | 5.8 g |
Proteine | 6.12 g |
Sare | 2409 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...