Sos iaurt degresat, mustar, usturoi, piper, sare
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Ingrediente
- 20 Grame - Mustar
- 150 Grame - Iaurt grecesc Fage Total 0%
- 15 Grame - Usturoi
- 5 Grame - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Se curata 15gr usturoi si ulterior se piseaza. Se freaca usturoiul cu sare si piper. Dupa ce se omogenizeaza se adauga 20gr mustar clasic (aprox 2 lingurite). Se freaca din nou usturoiul cu mustarul pana se omogenizeaza. La final se adauga un iaurt mic 0% Olympus (150gr). Se amesteca din nou toate ingredientele. Daca mai este nevoie se poate asezona sosul cu plus de sare, piper, iar la alegere se pot adauga fulgi de ardei iute.
Cantitatea de sos obtinuta este pentru 2 portii.
Informații nutriționale
Proteine: 53%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 7%
Valori nutriționale pentru o porție de 98g | |
Calorii | 271 kj / 64.75 kCal |
Grăsimi | 0.52 g |
din care | |
Saturate | 0.05 g |
Ne-Saturate | 0.43 g |
Carbohidrați | 6.84 g |
din care | |
Zaharuri | 2.43 g |
Fibre | 1.14 g |
Proteine | 8.88 g |
Sare | 2690.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...