Somon cu cușcuș și legume
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 220 Grame - Somon
- 120 Grame - Cuscus Sanovita
- 120 Grame - Vânătă cruda
- 120 Grame - Ardei gras
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 200 Grame - Suc de rosii
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
- Condimentam somonul și îl punem in cuptor pentru 12-15 min.
- Punem cuscuș-ul la fiert cu putina sare pentru 10 min.
- Tocam legumele și usturoiul si le adăugăm in tigaie cu puțin ulei. Când sunt aproape gata, adăugăm sucul de roșii, condimentam și le mai lăsam 3-5 min.
- Punem jumătate de cușcuș adăugăm și legumele și somonul.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 31%
Carbohidrați: 52%
Grăsimi: 17%
| Valori nutriționale pentru o porție de 395g | |
| Calorii | 1772 kj / 423.42 kCal |
| Grăsimi | 8.13 g |
| din care | |
| Saturate | 0.06 g |
| Ne-Saturate | 0.06 g |
| Carbohidrați | 55.56 g |
| din care | |
| Zaharuri | 4.94 g |
| Fibre | 4.49 g |
| Proteine | 32.71 g |
| Sare | 0.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...