Șnițel de curcan la cuptor
Porții:
5
Timp de preparare:
70min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 1000 Grame - Piept de curcan cu piele
- 300 Grame - Iaurt grecesc Olympus 2%
- 100 Grame - Pesmet alb Titan
Instrucțiuni de preparare
Se taie pieptul de curcan felii și se pun la marinat o oră în iaurtul în care s-a adăugat sare și piper. Se scot din iaurt și se dau prin pesmet. Se pun la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt pentru aproximativ 15-20 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 49%
Carbohidrați: 16%
Grăsimi: 35%
Valori nutriționale pentru o porție de 280g | |
Calorii | 1761 kj / 421 kCal |
Grăsimi | 16.38 g |
din care | |
Saturate | 4.32 g |
Ne-Saturate | 8.72 g |
Colesterol | 148 mg |
Carbohidrați | 16.68 g |
din care | |
Zaharuri | 2.82 g |
Fibre | 0.84 g |
Proteine | 51.2 g |
Sare | 604 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...