
Șnițel de curcan la cuptor
Porții:
5
Timp de preparare:
70min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
1000 Grame - Piept de curcan
300 Grame - Iaurt grecesc Olympus 2%
100 Grame - Pesmet alb Titan
Instrucțiuni de preparare
Se taie pieptul de curcan felii și se pun la marinat o oră în iaurtul în care s-a adăugat sare și piper. Se scot din iaurt și se dau prin pesmet. Se pun la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt pentru aproximativ 15-20 minute.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1990 kj / 475.6 kCal |
Grăsimi | 16.2 g |
din care | |
Saturate | 4.2 g |
Ne-Saturate | 8.6 g |
Colesterol | 148 mg |
Carbohidrați | 17.88 g |
Proteine | 64.6 g |
Sare | 126 mg |
Proteine
54.33%
64.6g
64.6g
Carbohidrați
15.03%
17.88g
17.88g
Grăsimi
30.64%
16.2g
16.2g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii