Șnițel de curcan la cuptor

Șnițel de curcan la cuptor

Porții: 5
Timp de preparare: 70min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

1000 Grame - Piept de curcan
300 Grame - Iaurt grecesc Olympus 2%
100 Grame - Pesmet alb Titan

Instrucțiuni de preparare

Se taie pieptul de curcan felii și se pun la marinat o oră în iaurtul în care s-a adăugat sare și piper. Se scot din iaurt și se dau prin pesmet. Se pun la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt pentru aproximativ 15-20 minute.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1990 kj / 475.6 kCal
Grăsimi 16.2 g
din care
Saturate 4.2 g
Ne-Saturate 8.6 g
Colesterol 148 mg
Carbohidrați 17.88 g
Proteine 64.6 g
Sare 126 mg
Proteine
54.33%
64.6g
Carbohidrați
15.03%
17.88g
Grăsimi
30.64%
16.2g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook