Sarmale in foi de viță cu carne de porc si ciuperci
![Sarmale in foi de viță cu carne de porc si ciuperci](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/c1e52493-8f74-4098-8f01-b7ef17dad71f.jpg)
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 350 Grame - Carne tocata porc-vita max 15% gras. Lidl
- 35 Grame - Quinoa albă - D’Aucy
- 200 Grame - Ciuperci champignon
- 13 Grame - Untura de porc
- 15 Grame - Patrunjel verde
- 10 Grame - Marar proaspat
- 125 Grame - Ceapa
- 100 Grame - Frunze de vita de vie
- 3 Grame - Boia dulce
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 240 Grame - Suc de rosii
Instrucțiuni de preparare
Quinoua se spala si se lasa o ora la inmuiat.
Se calesc ceapa si ciupercile, se adauga quinoua, carnea, mararul, patrunjelul, boiaua si 112 g suc de rosii si se mai lasa pe foc un minut.
Frunza de vita se opareste si cand se raceste si compozitia de carne si frunza se infasoara sarmalele.
Eu le-am pus la fiert cu 120 g suc de rosii si 150 ml apa
Informații nutriționale
Proteine: 32%
Carbohidrați: 19%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 274g | |
Calorii | 977 kj / 233.4 kCal |
Grăsimi | 12.79 g |
din care | |
Saturate | 4.8 g |
Ne-Saturate | 7.78 g |
Colesterol | 3.09 mg |
Carbohidrați | 11.22 g |
din care | |
Zaharuri | 2.66 g |
Fibre | 2.29 g |
Proteine | 18.47 g |
Sare | 1470.38 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...