Sarmale cu piept de pui
![Sarmale cu piept de pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/58f9747e-aba0-4c9c-b64b-57017638c46b.jpg)
Porții:
10
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
240min
Ingrediente
- 1000 Grame - Piept de pui - Lidl
- 200 Grame - Bulion - pasta de tomate
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 50 Grame - Marar proaspat
- 5 Grame - Piper negru
- 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare de masa
- 30 Grame - Untura de gasca
- 2 Linguri (30ml) - Ulei rafinat de floarea soarelui Vitae d`Oro
- 1500 Grame - Varza acra murata
- 800 Mililitri - Apa
- 1 Cana (220g) - Orez bob lung Atifco
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Se toaca pieptul de pui. Se curata ceapa, se taie Se pune la innabusit cu untura , uleiul si un pic de apa. Se adaugă bulionul, apoi orezul spălat. Se lasa sa se caleasca , sa scadă toata apa. Se lasa la răcit, se pregătește varza pentru sarmale. După ce s- a răcit se amestecă cu carnea, mararul, patrunjelul, sare ,piper. Se invelesc sarmalele si se fierb.
Informații nutriționale
Proteine: 38%
Carbohidrați: 38%
Grăsimi: 24%
Valori nutriționale pentru o porție de 399g | |
Calorii | 1226 kj / 293.14 kCal |
Grăsimi | 7.55 g |
din care | |
Saturate | 0.41 g |
Ne-Saturate | 2.97 g |
Carbohidrați | 27.19 g |
din care | |
Zaharuri | 5.86 g |
Fibre | 5.04 g |
Proteine | 26.76 g |
Sare | 1288.91 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...