Sandvis cu legume si halloumi
Ingrediente
- 100 Grame - Vânătă cruda
- 100 Grame - Dovlecel
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 80 Grame - Branza halloumi
- 160 Grame - Paine Grau Intreg Vel Pitar
- 80 Grame - Humus
Instrucțiuni de preparare
Metoda de preparare
Taie o jumatate de dovlecel, o jumatate de vanata si un ardei kapia mic pe lung, precum si ciupercile felii (2-3 ciuperci).
Incinge o tigaie grill si apoi pune legumele si ciupercile pentru cateva minute pe fiecare parte pana ce capata culoare si se inmoaie putin. Apoi taie si branza Halloumi si prajeste-o pentru cateva minute.
Unge feliile de paine cu humus si apoi pune feliile de legume si ciuperci unele peste altele, terminand cu o felie de halloumi.
Apoi baga sandvisul format in sandwichmaker sau daca nu ai, il poti pune intr-o tigaie si poti pune ceva greu deasupra.
Il vei intoarce dupa ce s-a prajit pe o parte, pentru a praji painea si pe cealalta.
Pentru mai multe retete, ma puteti gasi pe pagina de Facebook, Mihaela Pelea Nutritionist sau pe Instagram @mihaelapelea.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 310g | |
Calorii | 1630 kj / 389.48 kCal |
Grăsimi | 14.33 g |
din care | |
Saturate | 0.1 g |
Ne-Saturate | 0.1 g |
Carbohidrați | 37.6 g |
din care | |
Zaharuri | 3.35 g |
Fibre | 3.25 g |
Proteine | 25.88 g |
Sare | 3 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...