Salata guacamole si naut
Porții:
2
Timp de preparare:
15min
Ingrediente
- 100 Grame - Avocado
- 30 Grame - Ceapa rosie
- 10 Grame - Frunze de patrunjel
- 100 Grame - Rosii cherry
- 250 Grame - Boabe de naut fierte
Instrucțiuni de preparare
Se da prin blender avocado cu 15 g de ceapa si se amesteca intr-un bol sosul obtinut cu nautul fiert, restul de ceapa, rosiile, ceapa si patrunjelul maruntit.
Se poate pune in blender si 40-50 g din rosii pentru a da suculenta sosului de avocado.
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 53%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 245g | |
Calorii | 1266 kj / 302.65 kCal |
Grăsimi | 10.8 g |
din care | |
Saturate | 1.4 g |
Ne-Saturate | 8.83 g |
Carbohidrați | 42.31 g |
din care | |
Zaharuri | 7.02 g |
Fibre | 14.07 g |
Proteine | 13.1 g |
Sare | 58.78 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...