Salată de sfeclă roșie - Angela

Salată de sfeclă roșie - Angela
Porții: 2
Timp de preparare: 5min

Ingrediente

  • 339 Grame - Sfecla rosie cruda
  • 10 Grame - Otet de mere Raureni
  • 3 Grame - Sare de masa
  • 1 Gram - Chimen seminte

Instrucțiuni de preparare

Sfecla roșie se curăță de coajă, se răzuiește, se adaugă sarea, oțetul și chimenul. Se omigenizează. Poftă bună!

Informații nutriționale

Proteine: 14%
Carbohidrați: 83%
Grăsimi: 3%
Valori nutriționale pentru o porție de 176g
Calorii 313 kj / 74.75 kCal
Grăsimi 0.3 g
din care
Ne-Saturate 0.05 g
Carbohidrați 16.57 g
Fibre 0.19 g
Proteine 2.81 g
Sare 1500.08 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK