Salata de ou fiert, ton si ceapa
Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 4 Oua medii (180g) - Albus de ou fiert
- 50 Grame - Avocado
- 200 Grame - Ton maruntit in apa
- 50 Grame - Ceapa rosie
- 15 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Se fierb ouale tari. Optional, se pot folosi doar albusurile.
Se amesteca ouale taiate sferturi cu ceapa toata, tonul din conserva, avocado-ul cubulete si patrunjelul.
Informații nutriționale
Proteine: 56%
Carbohidrați: 13%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 495g | |
Calorii | 1345 kj / 321.5 kCal |
Grăsimi | 11.03 g |
din care | |
Saturate | 1.07 g |
Ne-Saturate | 5.96 g |
Carbohidrați | 10.85 g |
din care | |
Zaharuri | 2.59 g |
Fibre | 4.85 g |
Proteine | 45.67 g |
Sare | 13.9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...