Salata de orez cu ton
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 100 Grame - Castraveti murati
- 50 Grame - Măsline Vera
- 150 Grame - Porumb
- 100 Grame - Orez brun
- 50 Grame - Anghinare
- 160 Grame - Ton in suc propriu 365
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 30 Mililitri - Zeama de lamaie
- 20 Grame - Ceapa verde
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe orezul in apa cu sare si intre timp se taie castravetii, maslinele, ceapa verde si anghinarele si se amesteca cu porumbul, tonul, orezul, uleiul de masline si zeama de lamaie.
In zilele in care nu aveti timp, puteti chiar sa inlocuiti orezul cu o conserva de fasole sau quinoa si veti avea pranzul sau cina gata in mai putin de 10 minute.
Pentru mai multe retete sanatoase, ma puteti urmari pe pagina de Facebook Mihaela Pelea Nutritionist sau pe Instagram @mihaelapelea
Informații nutriționale
Proteine: 28%
Carbohidrați: 46%
Grăsimi: 26%
Valori nutriționale pentru o porție de 338g | |
Calorii | 1952 kj / 466.55 kCal |
Grăsimi | 13.12 g |
din care | |
Saturate | 0.9 g |
Ne-Saturate | 3.92 g |
Carbohidrați | 52.35 g |
din care | |
Zaharuri | 1.94 g |
Fibre | 4.11 g |
Proteine | 31.19 g |
Sare | 1256.55 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...