Salata de conopida cu oua

Salata de conopida cu oua
Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

800 Grame - Conopida
3 Oua medii - M (180g) - Ou gaina fiert
1 Bucata (100g) - Ceapa
200 Grame - Castraveti murati
150 Grame - Iaurt grecesc Pilos 2% grasime
1 Lingura (15g) - Ulei masline extravirgin Olitalia
2 Grame - Sare de masa
2 Grame - Piper negru
50 Grame - Patrunjel verde
30 Grame - Mustar Dijon Kamis

Instrucțiuni de preparare

Fierbem conopida in apa cu sare. Taiem in cubulete ceapa si castravetii. Tocam marunt patrunjelul. Pentru sos: amestecam iaurtul, mustarul, uleiul si condimentele. Intr-un bol amestecam conopida, oula, ceapa si castravetii. Punem sosul si presaram cu patrunjel. Cantitatile de ingrediente poate diferi in functie de preferinte.

Informații nutriționale

Proteine: 26%
Carbohidrați: 32%
Grăsimi: 42%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 860 kj / 205.43 kCal
Grăsimi 10.19 g
din care
Saturate 2.07 g
Ne-Saturate 2.81 g
Colesterol 190.8 mg
Carbohidrați 17.94 g
din care
Zaharuri 8.51 g
Fibre 6.57 g
Proteine 14.43 g
Sare 970.56 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook