Salata de conopida cu oua
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 800 Grame - Conopida
- 3 Oua medii - M (180g) - Ou gaina fiert
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 200 Grame - Castraveti murati
- 150 Grame - Iaurt grecesc Pilos 2% grasime
- 1 Lingura (15g) - Ulei masline extravirgin Olitalia
- 2 Grame - Sare de masa
- 2 Grame - Piper negru
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 30 Grame - Mustar Dijon Kamis
Instrucțiuni de preparare
Fierbem conopida in apa cu sare. Taiem in cubulete ceapa si castravetii. Tocam marunt patrunjelul.
Pentru sos: amestecam iaurtul, mustarul, uleiul si condimentele.
Intr-un bol amestecam conopida, oula, ceapa si castravetii. Punem sosul si presaram cu patrunjel.
Cantitatile de ingrediente poate diferi in functie de preferinte.
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 33%
Grăsimi: 42%
Valori nutriționale pentru o porție de 382g | |
Calorii | 860 kj / 205.44 kCal |
Grăsimi | 10.2 g |
din care | |
Saturate | 2.13 g |
Ne-Saturate | 3.58 g |
Colesterol | 190.8 mg |
Carbohidrați | 17.94 g |
din care | |
Zaharuri | 7.73 g |
Fibre | 5.57 g |
Proteine | 13.47 g |
Sare | 1659.27 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...