Salată de conopidă cu maioneză, piept de pui și usturoi

Salată de conopidă cu maioneză, piept de pui și usturoi
Porții: 8
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

500 Grame - Conopidă congelată - Edenia
250 Grame - Piept de pui fara os La Provincia
200 Grame - Maioneza
8 x Catel (40g) - Usturoi

Instrucțiuni de preparare

Se decongelează conopida, se scurge de apă și se toacă mărunt. Pieptul de pui se fierbe și, după ce s-a răcit, se toacă și el. Se adaugă usturoiul pisat și maioneza din 3 ouă. Se lasă la frigider o oră pentru a se combina gusturile. Se servește că atare sau pe felie de pâine. Se poate adăuga și pătrunjel tocat.

Informații nutriționale

Proteine: 14%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 81%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1042 kj / 249.13 kCal
Grăsimi 22.22 g
din care
Saturate 2.61 g
Ne-Saturate 0.01 g
Colesterol 16.67 mg
Carbohidrați 3.36 g
din care
Zaharuri 0.73 g
Fibre 1.28 g
Proteine 8.47 g
Sare 212.6 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook