Salată de conopidă cu maioneză, piept de pui și usturoi
Porții:
8
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 500 Grame - Conopidă congelată - Edenia
- 250 Grame - Piept de pui fara os La Provincia
- 200 Grame - Maioneza
- 8 x Catel (40g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Se decongelează conopida, se scurge de apă și se toacă mărunt. Pieptul de pui se fierbe și, după ce s-a răcit, se toacă și el. Se adaugă usturoiul pisat și maioneza din 3 ouă. Se lasă la frigider o oră pentru a se combina gusturile. Se servește că atare sau pe felie de pâine.
Se poate adăuga și pătrunjel tocat.
Informații nutriționale
Proteine: 14%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 81%
Valori nutriționale pentru o porție de 124g | |
Calorii | 1042 kj / 249.14 kCal |
Grăsimi | 22.22 g |
din care | |
Saturate | 2.61 g |
Ne-Saturate | 17.42 g |
Colesterol | 16.68 mg |
Carbohidrați | 3.36 g |
din care | |
Zaharuri | 0.74 g |
Fibre | 1.29 g |
Proteine | 8.47 g |
Sare | 212.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...