Salata cu peste afumat

Porții:
3
Timp de preparare:
15min
Ingrediente
- 235 Grame - Macrou afumat
- 185 Grame - Macrou marinat Carrefour
- 100 Grame - Scrumbie afumata
- 100 Grame - Ceapa verde
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 70 Grame - Masline negre fara samburi
- 30 Mililitri - Zeama de lamaie
Instrucțiuni de preparare
Se curata pestele de piele, oase, se taie ,se curata si se rade morcovul, se taie ceapa verde, se pun maslinele si zeama de lămâie și se amesteca
Informații nutriționale
Proteine: 39%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 51%
Valori nutriționale pentru o porție de 273g | |
Calorii | 1501 kj / 358.63 kCal |
Grăsimi | 18.57 g |
din care | |
Saturate | 0.62 g |
Ne-Saturate | 3.4 g |
Carbohidrați | 8.18 g |
din care | |
Zaharuri | 2.54 g |
Fibre | 2.14 g |
Proteine | 32.32 g |
Sare | 607.77 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...