Salata cu naut si fistic
Porții:
4
Ingrediente
- 400 Grame - Naut
- 500 Grame - Morcovi
- 50 Grame - Baby spanac Carrefour
- 50 Grame - Menta proaspata
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 10 Grame - Miere
- 5 Grame - Chimen seminte
- 100 Grame - Branza feta
- 50 Grame - Fistic
Instrucțiuni de preparare
Se incalzeste cuptorul la 200 g si se coace nautul , morcovi stooti cu ulei de masline si chimen, timp de 30 min
Se amenteca mierea, zeama de la o jumate de lamaie si uleiul ramas
Se pune peste morcov si nautul scosi din cuptor si se lasa la racit. Poate fi lasat si de pe o zi pe alta in frigider
Cand se servete se amesteca cu frunzele de spanac, fistic si feta
Informații nutriționale
Proteine: 17%
Carbohidrați: 52%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 295g | |
Calorii | 2538 kj / 606.56 kCal |
Grăsimi | 21.33 g |
din care | |
Saturate | 5.12 g |
Ne-Saturate | 11.9 g |
Colesterol | 22.25 mg |
Carbohidrați | 82.22 g |
din care | |
Zaharuri | 21.15 g |
Fibre | 22.23 g |
Proteine | 27.38 g |
Sare | 398.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...