Salata cu halloumi
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 200 Grame - Linte D'Aucy
- 200 Grame - Dovlecel
- 200 Grame - Cartofi dulci
- 50 Grame - Morcovi
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 100 Grame - Branza halloumi
- 50 Grame - Ridichi rosii
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se taie cartoful dulce si dovlecelul in cubulete, se dau cu o lingurita de ulei, sare si piper si se baga la cuptor pentru 20 de minute.
Apoi dupa ce s-au racit se pun intr-un castron alaturi de ardeiul si morcovul taiate cubulete, ridichile taiate felii, lintea si feliile de halloumi pe care le-ai fript aproximativ 2 minute pe fiecare parte pana cand capata o crusta aurie.
Pe deasupra se poate pune un dressing facut din ulei de masline, sare, piper si oregano.
Pentru mai multe retete sanatoase, ma puteti urmari pe pagina de Facebook Mihaela Pelea Nutritionist sau pe pagina de Instagram @mihaelapelea.
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 43%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 452g | |
Calorii | 1694 kj / 404.94 kCal |
Grăsimi | 16.24 g |
din care | |
Saturate | 0.21 g |
Ne-Saturate | 0.68 g |
Carbohidrați | 43.28 g |
din care | |
Zaharuri | 13.06 g |
Fibre | 10.45 g |
Proteine | 21.51 g |
Sare | 726 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...