Salata calda cu morcovi si quinoa

Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 250 Grame - Quinoa
- 500 Grame - Supa de legume
- 4 Bucati (400g) - Morcovi
- 100 Grame - Ceapa rosie
- 150 Grame - Rosii cherry
- 150 Grame - Portocale
- 50 Grame - Fistic
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 10 Grame - Rozmarin uscat
Instrucțiuni de preparare
Quinoa spalata in prealabil se amesteca in tigaie cu uleiul de masline, se adauga morcovul taiat rondele, ceapa julienne, rozmarin, supa de legume, se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se absoarbe lichidul.
Transferam intr-un alt vas si adaugam rosiile cherry, portocala, fistic.
Enjoy
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 59%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 406g | |
Calorii | 2014 kj / 481.42 kCal |
Grăsimi | 15.83 g |
din care | |
Saturate | 1.4 g |
Ne-Saturate | 8.24 g |
Carbohidrați | 73.09 g |
din care | |
Zaharuri | 10.92 g |
Fibre | 11.08 g |
Proteine | 15.34 g |
Sare | 97.62 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...