Salata calda cu morcovi si quinoa

Salata calda cu morcovi si quinoa
Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

250 Grame - Quinoa
500 Grame - Supa de legume
4 Bucati (400g) - Morcovi
100 Grame - Ceapa rosie
150 Grame - Rosii cherry
150 Grame - Portocale
50 Grame - Fistic
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
10 Grame - Rozmarin uscat

Instrucțiuni de preparare

Quinoa spalata in prealabil se amesteca in tigaie cu uleiul de masline, se adauga morcovul taiat rondele, ceapa julienne, rozmarin, supa de legume, se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se absoarbe lichidul.

Transferam intr-un alt vas si adaugam rosiile cherry, portocala, fistic.

 

Enjoy

Informații nutriționale

Proteine: 12%
Carbohidrați: 59%
Grăsimi: 29%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2005 kj / 479.17 kCal
Grăsimi 15.75 g
din care
Saturate 0.65 g
Ne-Saturate 3.31 g
Carbohidrați 72.71 g
din care
Zaharuri 5.79 g
Fibre 8.66 g
Proteine 15.37 g
Sare 74.37 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook